Pasta de fasole cu masline

Foarte buna si hranitoare acum in Postul Craciunului.

Ingrediente:

500 g fasole alba
30 masline negre
2 morcovi mari
1 ceapa mare, rosie
sare
piper
ulei de masline
3 catei de usturoi
cimbru

Preparare:

Fasolea se pune la fiert, se schimba prima apa si apoi se adauga si morcovul si ceapa. Undeva spre finalul fierberii adaugam si cimbrul si mai fierbem 5-10 minute.
Cand au fiert legumele, scurgem din apa si pasam totul cu un blender de mana.
Adaugam sare, piper dupa gust, usturoiul pisat, uleiul de masline si blenduim bine.
La final punem maslinele tocate si servim cu paine prajita.

Pofta buna!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s