Ingrediente:
5 galbenusuri
200 g zahar
1 lingura de faina
500 ml lapte
2 ciocolati amare schogetten
500 ml frisca lichida
Preparare:
Galbenusurile se freaca bine cu zaharul, se adauga faina si apoi laptele fierbinte. Se pune pe baie de aburi si se lasa sa se ingroase. In acest moment punem ciocolata si omogenizam totul. Luam budinca de pe foc si o lasam la racit complet. La final o amestecam cu frisca batuta bine.
Pofta buna!
Pingback: Tort printesa Belle | Artă și savoare
Pingback: Tort Hollywood Star | Artă și savoare
Pingback: Tort fulg de nea | Artă și savoare
Pingback: Tort de primavara | Artă și savoare
Pingback: Tort aniversar, 11 ani! | Artă și savoare
Pingback: Tort pentru aniversare Tavi si Georgiana | Artă și savoare
Pingback: Tort Spiderman pentru Filip | Artă și savoare
Pingback: Tort Hello Kitty pentru Melissa | Artă și savoare
Pingback: Masina Volvo pentru Rares | Artă și savoare
Pingback: Bombite de ciocolata cu aroma de portocale | Artă și savoare
Pingback: Tort bradut pentru Alina | Artă și savoare
Pingback: Tort pentru Ioan | Artă și savoare
Pingback: Tort pentru Diana | Artă și savoare
Pingback: Tort cu floricele pentru Diana | Artă și savoare
Pingback: Tort vesel | Artă și savoare
Pingback: Tort Minnie pentru Maia | Artă și savoare
Pingback: Tort Pompier pentru Calin | Artă și savoare
Pingback: Tort Mickey pentru Razvan | Artă și savoare