Tort printesa Belle

La multi ani Luiza!


Ingrediente:

Blat de vanilie

Mousse de ciocolata amara

Pasta de zahar

Pentru insiropat:

siropul de la un compot de visine
apa
zahar
esenta de vanilie


Plus:

1 compot de visine

Preparare:

Se prepara blatul, se lasa la racit si apoi se taie in 3.

Se prepara intre timpul mousse-ul de ciocolata amara.

Se pregateste si siropul: siropul din compot, apa si zahar se pun la fiert, cand se leaga putin se adauga esenta de vanile si se ia de pe foc si se lasa la racorit.

In tava in care am copt blatul punem un blat, il insiropam, punem mousse, visine, blat 2 insiropat, mousse, visine si blatul 3 insiropat. Il dam la frigider peste noapte.

A doua zi rasturnam tortul pe un platoul si-l imbracam in mousse, apoi in zahar.

Pofta buna!

4 responses to “Tort printesa Belle

  1. foooarte fooarte bun!! iti multumim mult pt el!!!

  2. Foarte dragut ca de altfel tot ce e pe aici… Imi spui si mie, te rog, cum faci printesa? numai bine, Dana

    • Multumesc frumos 🙂 Se printeaza imaginea pe hartie, se decupeaza pe bucatele si apoi fiecare bucatica se decupeaza din fondant, se lipesc intre ele si gata. Ca la croitorie 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s