Biscuiti Linzer

Mmmm foarte buni.

Ingrediente:

300 g unt
150 g zahar pudra
2 galbenusuri
70 g nuca macinata
200-250 g faina
un praf de sare
2 pliculete vanilie
gem de zmeura

Preparare:

Untul la teperatura camerei se spumeaza bine cu zaharul. Se adauga galbenusurile, pe rand, praful de sare, zaharul vanilat si la final faina si nuca. Se omogenizeaza aluatul si se da la frigider pentru o ora.

Se intinde aluatul in foaie subtire si se decupeaza biscuiti zimtati pe margine. Cealalta serie de biscuiti se decupeaza in centru cu un rotund mic. Biscuitii se coc cca 15 minute. Se lasa la racit, se umplu cu gem de zmeura si se pudreaza.

Pofta buna!

3 responses to “Biscuiti Linzer

  1. Super apetisanti! Abia astept sa fac si eu. 🙂

  2. Pingback: Aluat pentru biscuiti | Artă și savoare

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s