Crema de branza dulce

Este excelenta si se potriveste de minune cu fructele.

Ingrediente:

* 1/2 kg branza dulce de vaci
* 1/2 l frisca lichida
* 1 plic zahar vanilat
* 60 g zahar
* coaja de la o lamaie

Preparare:

Se amesteca branza cu zaharul si zaharul vanilat. Adaugam si lamaia.
Separat se bate frisca si se adauga peste branza. Se omogenizeaza totul.
Crema de branza se poate folosi la torturi sau la prajituri.

Pofta buna!

6 responses to “Crema de branza dulce

  1. Pingback: Tort “Scufita Rosie” | Artă și savoare

  2. Pingback: Tort gargarita | Artă și savoare

  3. Pingback: Mini tarte cu zmeura | Artă și savoare

  4. Pingback: Tort Mickey si Minnie pentru Maia | Artă și savoare

  5. Pingback: Tort Hello Kitty pentru Andreea! | Artă și savoare

  6. Pingback: Tort de Mos Nicolae! | Artă și savoare

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s