Mousse de fructe de padure


Delicios.

Ingrediente:

480 g fructe de padure
zahar dupa gust
500 ml frisca


Preparare:

Pun fructele congelate cu zaharul pe foc, la flacara mica. Fierb pana cand scade putin si prinde consistena unui gem. Blenduiesc si las la racit.
Bat frisca spuma, amestec cu gemul si gata.
Dupa gust se poate pune mai mult zahar sau mai putin, chiar si frisca poate fi de 300-400 ml pentru 480 g fructe de padure.

Pofta buna!

13 responses to “Mousse de fructe de padure

  1. Pingback: Tort laptop 3 | Artă și savoare

  2. Pingback: Tort BMW | Artă și savoare

  3. Pingback: Tort Strumfi pentru Rares | Artă și savoare

  4. Pingback: Tort Hello Kitty pentru Melissa | Artă și savoare

  5. Pingback: Tort dalmatieni pentru Nicole | Artă și savoare

  6. Pingback: Tort Hello Kitty pentru Ariana | Artă și savoare

  7. Pingback: Tort bradut pentru Alina | Artă și savoare

  8. Pingback: Tort de botez pentru Sara | Artă și savoare

  9. Pingback: Tort Spiderman pentru Andrei | Artă și savoare

  10. Pingback: Tort The Cars pentru Andrei | Artă și savoare

  11. Pingback: Tort Minnie pentru Maia | Artă și savoare

  12. Pingback: Tort Fasching | Artă și savoare

  13. Pingback: Tort alpinist pentru GG1 | Artă și savoare

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s