Crema de iaurt,ciocolata si fulgi de migdale

Ingrediente:

250 g iaurt
250 ml frisca lichida
zahar dupa gust
esenta de rom
fulgi de migdale
o ciocolata amara rasa


Preparare:

Se amesteca iaurtul cu zaharul, se mixeaza bine.
Se adauga apoi o lingurita de esenta de rom, fulgii de migdale, ciocolata rasa, gelatina hidratata si topita si la final frisca batuta bine.
Si gata.

Pofta buna!

Reclame

One response to “Crema de iaurt,ciocolata si fulgi de migdale

  1. Pingback: Tort Mickey | Artă și savoare

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s