Tort Vanilla lounge & games

La multi ani frumosi, Silviu!

Ingrediente:

Blat red velvet

Budinca de vanilie

Pasta de zahar

Pentru insiropare:

sirop de la visine

Pentru mousse de visine

2 borcane de compot visine
zahar dupa gust
500 ml frisca lichida

Preparare:

Se face blatul red velvet, se lasa la racit, se baga la frigider peste noapte, iar a doua zi se taie in 3.

Intre timp facem budinca, conform retetei.
Siropul de visine il incalzim usor.

Pentru mousse punem visinele impreuna cu zahar pe foc pana incepe sa se inchege o dulceata. O luam de pe foc si o mixam cu un bleder de mana pana devine pasta.

Lasam pasta la racit si apoi o amestecam cu frisca batuta.

In tava in care am copt blatul si care am tapetat-o cu hartie de copt, punem primul blat, il insiropam, punem budinca de vanilie, blat 2 insiropat, mousse, blat 3 insiropat si apoi dam la frigider peste noapte.


A doua zi il rasturnam pe un platou, il imbracam in mousse si apoi in pasta de zahar si-l ornam.

Pofta buna!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s