Melcisori alb-negru

Sunt de post, dar ii puteti pregati si pentru sarbatorile de iarna.

Ingrediente:

250 g margarina Rama
170 g zahar
300 g faina
2-3 linguri apa
esenta de vanilie
esenta de rom
2 linguri cacao

Preparare:

Margarina, la temperatura camerei, se spumeaza cu zaharul. Se adauga 2-3 linguri de apa calda pentru a se spuma mai bine. Adaugam esent ade vanilie si spumam in continuare.
Incorporam si faina, omogenizam totul bine. Impartim aluatul in doua. In cel alb daca mai trebuie mai punem putina faina. In celalalt aluat adaugam cacaua si esenta de rom.
Intindem fiecare aluat pe o folie de aluminiu, apoi le suprapunem cele 2 foi, rulam si dam totul la frigider pentru 2 ore. Apoi scoatem rulada, taiem felii si coacem biscuitii cate 15 minute la foc potrivit.

Pofta buna!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s