Vitel la marinat

Pentru fragezirea carnii este bine sa o tinem la marinat macar o zi.

Ingrediente::

1,5 kg kg pulpa de vitelus
zeama de la o jumatate de lamaie
ulei
foi de dafin
corinadru boabe
piper boabe
sos worcester

Preparare:

Carnea proaspata de vitelus se spala bine, se tapeteaza excseul de apa si se baga intr-o punga speciala pentru marinat.
Se amesteca uleiul cu zeama de lamaie, cu sosul worcester si cu condimentele pisate grunjos.
Se toarna sosul peste carne. Se leaga punga si apoi se baga la frigider.
La cateva ore carnea se maseaza bine si se intoarce.
Este importanta lamaia pentru fragezime si un alt aspect: nu tineti carnea in vase de metal.

Pofta buna!

One response to “Vitel la marinat

  1. Pingback: Vitel cu sos de bere | Artă și savoare

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s