Hummus

Bun si hranitor.

Ingrediente:

500 g naut
pasta de susan
sucul de la o lamaie
sare
ulei de masline
praf de chilli

Preparare:

Nautul se pune la inmuiat de cu seara.
A doua zi se pune la fiert, iar cand este gata se strecoara si se baga la robot pana rezulta o pasta.
Se adauga sare, chilli, pasta de susan si ulei, zeama de lamaie si putina apa in care a fiert nautul, pana cand rezulta o compozitie omogena.
Se serveste cu paine sau lipii.

Pofta buna!

Reclame

One response to “Hummus

  1. Pingback: Hummus din linte | Artă și savoare

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s