Taitei de casa

Simpli si tare gustosi.

Ingrediente:

300 g faina
3 oua
un praf de sare

Preparare:

Se amesteca faina cu sarea, se adauga si ouale si se amesteca bine pana se omogenizeaza si rezulta un aluat tare, fara a fi elastic. Nu puneti apa, la nevoie mai adaugati un ou.
Se intinde bine cu merdeneaua, aluatul, intr-o foaie cat mai subtire, apoi se ruleaza intr-un sul si se taie cu cutitul fasii subtiri.
Taiteii astfel obtinuti se pun la uscat pe o hartie/cutie curata. Se pot folosi si imediat, dar e indicat sa-i lasam la uscat macar o zi.

Pofta buna!

Reclame

One response to “Taitei de casa

  1. Pingback: Supa de gaina cu taitei de casa | Artă și savoare

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s