Fusilli cu legume si soia

Se prepara rapid si sunt bune si satioase.

Ingrediente:

500 g fusilli tricolore
1 ceapa mare rosie
2 catei de usturoi
ulei
sare
piper
pasta de tomate
1 punga de soia granule
1 punga de legume mixte congelate

Preparare:

Se calesc ceapa si usturoiul in uleiul incins. Se adauga pasta de tomate, apoi legumele, soia si apa suficienta.
Adaugam sare si piper, eventual si putina vegeta si lasam totul la fiert la foc potrivit.
Intre timp fierbem pastele conform instructiunilor.
Sosul de legume se poate condimenta cu busuioc si oregano. Cnad este gata ( trebuie sa fie scazut, nu foarte lichid ) il amestecam cu pastele scurse. Le lasam sa se patrunda putin si abia apoi servim.

Pofta buna!

2 responses to “Fusilli cu legume si soia

  1. mami de ce nu apar retetele si pozele?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s