Biscuiti cu aroma de portocale

Biscuitei rapizi pentruz ile friguroase.

Ingrediente:

1 pachet de unt
1 ou
o cana de lapte praf
o cana de zahar pudra
esenta de portocale dupa gust
faina cat cuprinde

Preparare:

Se spumeaza untul, la temperatura camerei, cu zaharul pudra. Adaugam oul, laptele praf, esenta de portocale, un praf de sare si faina cat cuprinde astfel incat sa rezulte un aluat compact din care vom forma bilute.
Bilutele le punem intro tava tapetata cu hartie de copt si le coacem cca 15 minute la foc potrivit.


Pofta buna!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s