Moutabal

Un deliciu!


Ingrediente:

6 vinete potrivite
4 linguri pasta de susan
sare grunjoasa
praf de chilli
4 catei de usturoi
ulei de masline
suc de lamaie


Preparare:

Se coc vinetele, se lasa la scurs bine si apoi se baga in blender. Se adauga usturoiul, pasta de sussan, sarea, praful de chilli si zeama de la jumatate de lamaie. Se blenduieste totul bine intr-o pasta omogena.
Se presara cu ulei de masline, eu am avut doar de susan, si se pastreaza la frigider.

Pofta buna!

3 responses to “Moutabal

  1. Denumirea asta suna ca un ritual african 🙂

  2. Pingback: Hummus din linte | Artă și savoare

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s