Negresa cu sfecla si roscove

O reteta de negreasa mai diferita, dar tare gustoasa.

Ingrediente:

200 g ciocolata amara
25 g praf de roscove
5 oua
150 g zahar
3 linguri ulei
100 g faina
o lingurita praf de copt
300 g sfecla rosie coapta
o canuta de cafea
o lingurita de cafea solubila

Preparare:

Pentru inceput se pune sfecla la copt, apoi se curata si se da pe razatoarea cu ochiuri mari.

Faina se amesteca cu praful de roscove si cu praful de copt. Se prepara si cafeaua si acesteia si se adauga apoi si cafeaua solubila.
Oale se spumeaza bine cu zaharul, se adauga apoi uleiul, ciocolata topita, cafeaua, faina si la final sfecla.
SE toarna totul intr-o tava dreptunghiulara tapetata cu hartie de copt si se coace la foc potrivit pentru cca 40 de minute-60 minute.

Se scoate din cuptor, se pudreaza cu zahar si apoi se feliaza.

Pofta buna!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s