Tort Minnie

La multi ani Timeea Maria!

Ingrediente:

Pentru blat:

2 blaturi de la Tort cu capsuni si rabarbura

Pentru mousse:

Mousse de ciocolata

Pentru pasta de zahar:


Pasta de zahar

Pentru sirop:

700 ml apa
zahar
esenta de rom

Pentru krantz:

200 g nuci
200 g zahar

Preparare:

Se Fac mai intai blaturile, se lasa la racit si se taie fiecare blat in 2.
Se face siropul si se lasa sa fie caldut.
Se face mousse-ul care se amesteca cu krantzul. Pentru krantz se caramelizeaza zaharul, se pun nucile intregi, se amesteca si se toarna totul pe hartie de copt. Se lasa la intarit, apoi se sparge nuca cu sucitorul si rezulta krantzul.
In tava in care s-au copt blaturile se pune hartie de copt, se pune un blat, se insropeaza, se pune crema, blat 2 insiropat, crema si blat 3 insiropat. Se da la frigi peste noapte.
A doua zi se imbraca in mousse si in zahar si se orneaza.

Pofta buna!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s