Prajitura de post cu mere

Simpla, dar de efect.

Ingrediente:

500 g mere
300 g faina
200 g zahar
200 g margarina
1 lingurita scortisoara
zeama de lamaie
un praf de sare

Preparare;

Se curata merele si se dau pe razatoarea cu ochiuri mici.
Se amesteca cu zaharul, praful de sare, scortisoara, faina si zeama de lamaie.
La final adaugam faina. Omogenizam totul foarte bine.
Ungem o tava mica cu ulei si o tapetam cu faina, turnam compozitia si o dam la foc potrivit cca 40 de minute.
O scoatem, o pudram cu zahar, o lasam la racit si apoi o portionam.

Pofta buna!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s