Ciorba de sfecla si loboda

O ciorba plina de legume si verdeata.

Ingrediente:

2 sfecle rosii
2 morcovi mari
2 radacini de patrunjel
o ceapa
ulei
2 rosii mari
2 ardei capia
150 g orez
1 l bors proaspat
sare
piper
1 legatura de patrungel verde
1legatura de marar verde
1 legatura de leustean verde
3 legaturi de loboda

Preparare:

Se caleste ceapa in ulei. Se aduga rosiile taiate cubulete si ardeii la fel, maruntiti. Adaugam si morcovii, patrunjelul si sfecla taiate cuburi sau rondele. Adaugam apa si lasam legumele la fiert. Cand sunt patrunse 3/4 adaugam orezul, loboda taiata fasii, borsul, sare, piper. Cand orezul este fiert stingem focul si adaugam verdeata maruntita.
Se poate servi cu smantana.


Pofta buna!

2 responses to “Ciorba de sfecla si loboda

  1. foarte buna reteta. felicitari

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s