Napolitane cu migdale


Sunt ceva miami.

Se aseamana cu reteta Foi de napolitane umplute.

Ingrediente:

300 g zahar
500 ml lapte
200 g unt
200 g migdale
5 foi de napolitane


Preparare:

Intr-o oala se pun laptele si zaharul la fiert, pe foc potrivit. Trebuie sa stati in preajma deoarece laptele se va umfla si daca nu sunteti atenti va da pe afara. Zaharul se va topi in lapte si incet, incet compozitia se va ingrosa. Din cand in cand verificati si amestecati in lapte. Dupa aproximativ 20-30 de minute incepe sa se ingroase si sa devina un sos de lapte.
In acest moment stingeti focul, adaugati untul si amestecati pana se topeste. Puneti si migdalele macinate si amestecati bine. Lasati totul la racit.
Apoi se umplu foile cu crema, se pune ceva greu deasupra si se asa peste noapte, iar a doua zi se portioneaza.

Pofta buna!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s