Vinete pane

Sunt un deliciu.

Ingrediente:

2 vinete
sare
oua
pesmet
piper
apa
ulei

Plus:


sos de usturoi

Preparare:

Vinetele se taie rondele potrivite. Se pun intr-un bol si se sareaza. Se lasa asa 15 minute ca sa lase apa.
Intre timp se pregatesc ouale. Se bat bine cu sare si piper si putina apa.
Intr-un vas punem pesmet.
Punem si uleiul la incins.
Dam vinetele, pe rand, in ou, pesmet si eventual mai repetam inca o data operatiunea.
Le punem in ulei si le prajim pe ambele pati.
Le scoatem pe hartie absorbanta si le servim cu sos de usturoi Sunt o nebunie.

Pofta buna!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s