Prajitura cu struguri

O prajitura cu miros de toamna.

Ingrediente:

2 oua
3/4 cana zahar
1 plic zahar vanilat
un praf de sare
1 lingurita esenta de lamaie
4 linguri de unt topit
1/2 cana lapte
1/2 cana ulei
2 cani faina
1 plic praf de copt
struguri albi cu boabe mici

Preparare:

Ouale se spumeaza bine cu zaharul si zaharul vanilat. Se adauga esenta de lamaie. Incoroporam treptat untul topit. Adaugam laptele, uleiul si la final faina si praful de copt.
Ungem cu ulei o tava rotunda cu diametrul de 22 cm, o tapetam cu faina si turnam aluatul.

Deasupra punem jumatate din cantitatea de struguri.

Dam totul la cuptor pentru 15 minute, la foc potrivit. Scoatem tava, punem si restul de boabe si coacem inca cca 45 de minute.
Lasam prajitura la racorit in tava, apoi o scoatem, o pudram si o taiem.

Pofta buna!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s