Supa cu coltunasi

O supita foarte buna, potrivita pentru zilele reci.


Ingrediente:

3 linguri de unt
2 cepe
3 linguri de faina
apa
4 cubulete maggie de pui
sare
piper
2 morcovi
telina
patrunje verde/uscat

Plus:

taitei facuti in casa

Preparare:

Se caleste ceapa in unt. SE adauga faina, se amesteca bine si apoi se toarna apa fierbinte.
Se adauga si legumele taiate rondele, cubuletele de maggie si lasam la fiert.
Cand legumele is aproape fierte mai potrivim de sare, piper si punem taiteii pe care ii lasam 20 de minute la fiert.
Stingem focul si punem verdeata.
Lasam supa 15 minute sa stea si „coltunasii” sa se umfle putin si apoi servim.


Pofta buna!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s