Covrigei aromati

Buni si aromati!


Ingrediente:

500 g faina
1 lingurita sare
1 lingurita zahar
1 lingurita drojdie uscata
2 linguri pasta de tomate
3 linguri de ulei
apa calduta cat cuprinde
busuioc si oregano verde

Preparare:

Intr-un bol se amesteca faina cu sarea, zaharul, drojdia. Se adauga pasta de rosii, uleiul si apa calduta, cate putin. Se omogenizeaza ingredientele si se framanta un aluat mai lipicios. La final se adauga mirodeniile maruntite.
Se lasa aluatul la dospit 30 de minute.

Intr-o tava tapetata cu hartie de copt se pun covrigeii. Pentru modelarea lor se ruleaza suluri subtiri si apoi se prind la capete dandu-le forma de cravata. Se coc cca 10 minute la foc potrivit.

Pofta buna!

4 responses to “Covrigei aromati

  1. Tiiiii ce draguti! Superbi! Multumim pentru reteta!

  2. Acum ma apuc de ei 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s