Paste cu cartofi

O mancare svabeasca pe care o stiu inca din copilaria mea.


Ingrediente:

paste
cartofi
1 ceapa
ulei
sare

Preparare:

Cartofii se curata, se spala, se taie felii si se pun la fiert. Cand sunt gata se strecoara.
Pastele se fierb conform instructiunilor.
Ceapa se taie marunt, se caleste in ulei, se adauga apoi cartofii fierti si toata aceasta compozitie se pune peste paste. Se adauga sare si se mananca 🙂

Stiu ca sunt lenesa atunci cand vine vorba despre scris retete si explicat pe indelete. Asa ca, va las un link catre pagina JimboBlog unde am povestit mai in detaliu care este treaba cu acest preparat:

Gusturi șvăbești: Krumbieren mit Nudeln sau cartofi cu tăiței


Pofta buna!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s