Gogosele cu mere


La multi ani tuturor sarbatoritilor!

Ingrediente:

mere
faina
apa
zahar
scortisoara
zahar vanilat
zahar pudra
ulei pentru prajit

Preparare:

Merele se curata de coaja si de cotor. SE rad pe razatoarea cu ochiuri mari, se adauga peste ele zahar, un praf de scortisoara si faina. Adaugam apa, cat sa iasa un aluat grosut, care se poate lua cu lingura.
Se pune uleiul la incins si cu o lingura punem gogosele in ulei. SE prajesc pe ambele parti. Se scot pe hartie absorbanta si apoi se taalesc prin zahar pudra amestecat cu zahar vanilat.

Pofta buna!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s