Langosi



Simpli, dar buni.


Ingrediente:

1 kg faina
3 pliculete de drojdie uscata
o lingurita de sare
1 lingurita de zahar
ulei pentru prajit
apa calduta, cat cuprinde

Preparare:

Faina se amesteca cu sarea si zaharul, se adauga drojdia uscata si apa calduta, cat cuprinde. SE framanta un aluat etastic, care se desprinde usor de pe maini. Se lasa la dospit 1 ora.
Aluatul se imparte in 10 bucati, care se intind cu merdeneaua, se cresteaza si se prajesc in uleiul bine incins.

Pofta buna!

2 responses to “Langosi

  1. am facut azi ,,pazerotti” un tip de lagosi umpluti cu branza caperi ,rosii si rucola!
    deliciosi!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s