Castraveti murati, de vara

Foarte, foarte buni.

Ingrediente:

castraveti
2-3 ardei iuti
catei de usturoi
1,5 l apa
2 linguri rase de sare grunjoasa
marar verde
telina verde

Preparare:

Pe fundul unui borcan se pun cativa catei de usturoi curatati, verdeata si 2 ardei iuti rupti in doua cu mana.
Castravetii se spala bine si se impung in lateral cu un cutit. Se pun in borcan.
DEasupra se mai pun catei de usturoi, – 1-2 ardei iuti si verdeata.
In ap ase dizolva sarea si se toarna peste castraveti. Se acopera gura borcanului si se pune afara in gradina sau la loc caldut.
In 3-7 zile sunt gata.

Pofta buna!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s