Ciorba cu cus-cus

Rapida si usoara.


Ingrediente:

ulei
sare
piper
vegeta
1 ceapa
morcovi
ardei
1 rosie
radacina de patrunjel
cus-cus
marar verde
1 ou
smantana


Preparare:

Se incinge uleiul, se caleste ceapa. Se adauga rand pe rand rosia tocata marunt, ardeii maruntiti, morcovii taiati rondele, radacina de patrunjel tocata. Se calesc putin.
Se adauga apoi cus-cus-ul si se lasa si el putin la calit, apoi se stinge cu apa, se adauga sare, piper si vegeta si se lasa la fiert.
Cand cus-cus-ul e fiert, la fel si legumele, se drege ciorbita cu ou batut cu smantana si se adauga si mararul tocat marunt.


Pofta buna!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s