Ciorba de crap

Pentru iubitori, ciorba de peste este un deliciu.

Ingrediente:

crap ( in special capul si partile cu aripioarele si coada )
morcovi
patrunjel
ardei
rosii
apa
sare
piper
bors magic sau bors proaspat
cartofi
orez
patrunjel verde
1 ceapa mare

Preparare:

CRapul se curata bine, se spala si se taie bucati. Partile cu carne multa se pun la prajit, iar capul, coada si partile cu aripioarele se pastreaza pentru bors.
Mai intai se curata legumele, se toaca marunt si se pun in apa la fiert. Cand sunt aproape gata se adauga sare, piper, bors magic, orezul si abia in ultimele 10 minute se pune si pestele.
La final se adauga verdeata tocata marunt si gata 🙂

Pofta buna!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s