Crap prajit


Sa incepem luna cu ceva de mancare 🙂

Ingrediente:

crap
sare
piper
otet
apa
ulei
faina

Preparare:

Crapul se spala bine, se curata de intestine, de solzi, apoi se taie bucati.
Bucatile se pun in ap arece cu putin otet, vreo 10 minute. Facem acest lucru pentru a iesi mirosul acela puternic de peste.
Il scoatem din apa, il tapetam cu hartie pentru a absorbi apa, il presaram cu sare si piper, apoi il trecem prin faina si-l prajim in uleiul incins pe ambele parti. Uleiul nu trebuie sa fie incins la maxim ca sa nu ardem pestele la suprafata si inauntru sa ramana crud. Dam focul la mediu si avem rabdare.

Pofta buna!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s