Mancarica cu pipote si ficatei

O alta reteta pentru carnivori.

Ingrediente:

pipote si ficatei
ulei
sare
piper
2 rosii
apa
1 ceapa
2 catei de usturoi

Plus:

orez
ardei
patrunjel verde
ulei
o ceapa
sare

Preparare:

Pipotele si ficateii se spala bine.
Ceapa si usturoiul tocate bine, se calesc in ulei. Se adauga rosiile taiate cubulete si apoi carnea. SE calesc putin, apoi se adauga apa, sare si piper si se lasa la fiert. La nevoie se mai adauga apa si se fierbe pana cand pipotele sunt gata.
Se serveste alaturi de un pilaf de orez ( se caleste putina ceapa in ulei, se adauga orezul clatit, se adauga si ardeiul taiat fasii, apa si se fierbe pana cand orezul este gata. Se adauga sare si patrunjelul tocat).


Pofta buna!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s