Porumb copt

Delicios.

Ingrediente:

porumb tanar
si desigut foc 😆


Preparare:

Prepararrea lui nu e nicio filozofie, dar este foarte delicios.
Se culge porumb tanar, nu in lapte, dar care sa fie inca moale, se despanuseaza.
Intre timp se face foc, se incinge jarul.
In fiecare stiulete se baga cate un bat si apoi porumbul se pune in jar. Cand este copt se scoate si se mananca cu pofta.


Pofta buna!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s