Sos de usturoi

Absolut delicios.


Ingrediente:

usturoi
sare
ulei
otet
smantana


Preparare:

Se curata cateii de usturoi. SE piseaza bine. SE adauga sare si cu „lingurita” de lemn speciala pentru usturoi se piseaza foarte bine.
SE adauga ulei ca pentru maioneza si se omogenizeaza mereu totul foarte bine. La final se pune putin otet si apoi 2 linguri generoase de smantana.
Se serveste alaturi de carne si legume pane.

Dovlecel pane:

https://artasisavoare.wordpress.com/2012/07/20/dovlecel-pane/

Conopida pane:

https://artasisavoare.wordpress.com/2011/08/31/conopida-pane/

Pestisori prajiti:

https://artasisavoare.wordpress.com/2011/08/11/pestisori-prajiti/

Pofta buna!

3 responses to “Sos de usturoi

  1. Pingback: Bureti | Artă și savoare

  2. Pingback: Rondele de ceapa pane | Artă și savoare

  3. Pingback: Vinete pane | Artă și savoare

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s