Dovlecel pane

Miami, as tot manca fara oprire …

Ingrediente:

dovlecei
sare
ou
pesmet

Plus:

ulei pentru prajit
mujdei de usuturoi


Preparare:

Dovleceii se taie rondele, se presara cu sare si se lasa sa stea pana iese zeama din ei.
Apoi se dau prin pesmet ou pesmet si se prajesc in uleiul incins.
Se servesc cu sos de usturoi.

Pofta buna!

Reclame

One response to “Dovlecel pane

  1. Pingback: Sos de usturoi | Artă și savoare

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s