Spuma de caise

Rapid, bun si de sezon.


Ingrediente:

3 albusuri
zahar
6 caise coapte

Preparare:

Albusurile la temperatura camerei se spumeaza bine. Se aduga si zaharul si se freaca cu mixerul pana devine ca o bezea.
Caisele se curata de samburi si se blenduiesc bine pana devin ca un gem.
Caisele se adauga peste albusuri si se mai mixeaza cateva minute pana la omogenizare.

Pofta buna!

4 responses to “Spuma de caise

  1. noh, că la asta nu mă gândisem – că se poate face spumă şi de caise

  2. care este cantitatea de zahar totusi? multumesc

    • Sincer este dupa gustul tau. Poti pune de la o lingurita pana la multe sute de grame, depinde cat de dulce o vrei. Dar hai sa zicem 1 lingura/albus. Depinde insa si cat sunt de dulci caisele.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s