Biscuiti cu fulgi de ovaz

Biscuitii cu fulgi de ovaz sunt hranitori si totodata ajuta tranzitul intestinal.

Ingrediente:

300 g fulgi de ovaz
300 g faina neagra
300 ml lapte
5 linguri de ulei
o lingura esenta de vanilie
1 praf de copt
5 linguri de zahar brun


Preparare:

Se amesteca faina cu fulgii si cu praful de copt.
Intr-o cana se amesteca laptele, uleiul, esenta de vanilie si zaharul brun.
Se amesteca cele doua compozitii pana la omogenizares i se lasa 10 minute sa se odihneasca, iar fulgii de ovaz sa se umfle putin.

Apoi cu mainile umede formam bilute din aluat pe care le punem intr-o tava tapetat cu hartie decopt si le presam putin cu palma. Le coacem cca 15 minute in cuptorul preincalzit.


Pofta buna!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s