Spuma de zmeura

Mmmm miami … 🙂

Ingrediente:

10 albusuri
zahar tos dupa gust
500 g zmeura
1 plic gelatina


Preparare:

Albusurile, la temperatura camerei, se bat spuma cu un praf de sare.
Apoi se adauga zaharul.

Cand se omogenizeaza totul bine, se adauga zmeura.

Se mixeaza totul bine macar 5 minute pana se omogenizeaza, iar zmeura este zdrobita.
Intre timp se pune gelatina la hidratat, se topeste si se adauga in spuma. In mod normal nu folosesc gelatina, dar acum am facut o cantitate mare, deoarece aveam multe albusuri ramase de la diverse torturi, si am zis sa fiu sigura ca va sta teapana si maine si nu va lasa ” apa” cum se intampla in mod normal cu o astfel de spuma.

Pofta buna!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s