Wok cu carne de porc si legume

Pentru carnivori 🙂 …

Ingrediente:

carne de porc
ulei de masline
1 ceapa
2 catei de usturoi
2 ardei grasi
5 rosii
sare
piper
2-3 morcovi
200 g orez

Preparare:

Carnea se taie fasii sau cubulete.
Se pune wok-ul la incins, se adauga uleiul si apoi carnea. Dupa ce s-a prajit pe toate partile se adauga morcovii taati rondele.
Intre timp intr-un blender se amesteca ceapa, usturoiul si rosiile. Practic se face un sos de tomate. Acesta se toarna peste carne. Se adauga sare si piper si apa si se lasa la fiert pana scade zeama si carnea e facuta.
Orezul se fierbe in apa cu sare, se clateste si se serveste cu wok-ul.

Pofta buna!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s