Chec zebrat

Un chec care-ti ia ochii 🙂

Ingrediente:

4 oua
200 g zahar
o cana de lapte
200 ml ulei
400 g faina
un plic praf de copt
un plic zahar vanilat
2 linguri cacao

Preparare:

Ouale se spumeaza bine cu zaharul si zaharul vanilat. Se adauga laptele si uleiul si apoi faina si praful de copt. SE imparte compozitia in doua. In jumate se pune cacao si inca putin lapte.
Se unge o tava rotunda, mica, cu pereti detasabili, cu ulei si se tapeteaza cu faina. IN centru se pun 3 linguri de compozitie alba, apoi exact peste se pun 4 linguri de compozitie neagra. Mereu in centru. Si se continua asa pana cand se termina aluatul.
SE coace checul la temperatura potrivita.

Pofta buna!


Reclame

6 responses to “Chec zebrat

  1. ioi , ce bine arata , deja imi ploua in gura :)))

  2. l-am incercat azi. foarte bun si extrem de frumos… multumesc 🙂

  3. ff bun chec
    cel mai bun
    il fac mereu shi se manaca imediat
    RE, ITALIA

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s