Tort cu bulinute

La multi ani Alina!

Ingrediente:

Pentru blat:

reteta de la Tort cu capsuni si rabarbura

Pentru crema

500 g branza dulce
500 ml frisca lichida
zahar dupa gust
coaja de la o lamaie
500 g capsuni

Pentru sirop:

apa
zahar
esenta rom

Plus:

pasta de zahar

Preparare:

Blatul se taie in doua si se insiropeaza cu siropul caldut.
Branza se amesteca cu zaharul, cu coaja de lamaie si frisca batuta.
In forma detasabila se pune primul blat, crema, capsunii, crema, blatul 2 si se da la frigider peste noapte.
A doua zi se imbraca in crema si in pasta de zahar.



Pofta buna!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s