Spaghete cu fructe de mare si capere


Cu un gust de peste, aceste paste sunt o alternativa la cele cu ton.


Ingrediente:

250 g spaghete
un pachet congelat cu fructe de mare
1 ceapa
2 catei de usuturoi
ulei de masline
200 ml smantana
2 linguri de capere
1 legatura de patrunjel verde
sarte
piper

Preparare:

Pastele se fierb conform instructiunilor.
Fructele de mare se scot din congelator si se lasa in frigider, peste noapte.
Se incinge un wok, se pune ulei de masline, se caleste ceapa si usturoiul, tocate si se adauga fructele de mare. Ele lasa apa si se lasa la fiert cam 10 minute.
Mai adaugam apa, smantana, caperele, sare si piper dupa gust. Lasam sa se lege sosul si apoi adaugam spaghetele fierte si scurse bine.
Adaugam si patrunjelul tocat marunt si mai lasam totul in tigaie pnetru 2 minute.
Se servesc calde.


Pofta buna!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s