Fursecuri cu malai

Foarte, foarte bune. Merita facute si refacute 🙂

Ingrediente:

1 1/2 cana de faina alba
1 cana de malai macinat fin
1 lingurita praf de copt
1/8 lingurita sare
1/2 cana unt ( o bucata ), taiat
2 oua mari, batute usor
2/3 cana zahar brun

Preparare:

Cuptorul se incinge la 170 de grade.
O tava se tapeteaza cu hartie de copt.
Se cern faina, malaiul, praful de copt si sarea intr-un castron mare.
Se adauga untul taiat si se framanta bine. Se adauga zaharul brun si ouale batute.
Se omogenizeaza toate ingredientele bine.
Se fac bile din aluat care se pun in tavi la distanta si se coc cam 20 de minute.
Mie miau iesit 32 de bucati.

Pofta buna!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s