Tort Finn McMissile

La multi ani, Darius!


Ingrediente:

Pentru blat:

reteta de la Tort cu capsuni si rabaurbura

Pentru crema:

Reteta de la crema Milch Schnitte


Pentru jeleul de capsuni:

500 g capsuni
zahar
1 plic de gelatina granule

Pentru sirop:

apa
zahar
esenta rom

Plus:

pasta de zahar
foi de pandispan cumparate

Preparare:

Blatul se taie in doua si fiecare foaie se insiropeaza.
Pe un platou se pune primul blat insiropat, apoi turnam jeleul de capsuni ( efectiv capsunii se blenduiesc, se adauga zahar si gelatina hidratata si topita ). Se da la frigider pana se intareste jeleul. Se pune o foaie de pandispan, apoi crema de lapte si la final blatul 2 insiropat.
Din foi de pandispan cumparate se cladeste masinuta, se imbraca totul in crem ade lapte si se lasa la frigider peste noapte.
A doua zi se imbraca in zahar.


Pofta buna!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s