Orez tikka masala vegetarian

Varianta vegetariana a retetei Piept de curcan cu sos tikka masala, la wok.


Ingrediente:

1 ceapa
2 catei de usturoi
ulei de masline
1 punga de soia cubulete
2-3 linguri de sos tikka masala ( apa, tomate, ceapa, smantana, pasta de tomate, ulei, miere, iaurt, coriandru, paprica, curcuma, chimion, chil, cardamon verde, scortisoara, schinduf, pasta de ghimbir, amidon , zahar, crema nuca cocos, pasta de usturoi, frunze de coriandru,, sare, lamaie, frunze de schinduf )
200 g orez alb
sare
piper
legume Thai Style Sauce (Vitasia) ( morcovi, castane de apa, muguri de fasole Mung, muguri de bambus, spanac, praz, sparanghel verde, ciuperci burete, lapte de cocos, ciupercu Mu-Err, apa, ulei, zahar, suc de lamaie, sare, amidon de orez, condimente )
apa
1 lingura sos de soia

Preparare:

Orezul se fierbe in apa cu sare, se clateste cu apa fierbinte si apoi se amesteca cu urmatorul sos.
Wok-ul se incinge. Se caleste ceapa si usturoiul in uleiul de masline. Se adauga legumele Thai Style Sauce. Se adauga sos tikka masala si putina apa si se lasa totul la fiert. Spre final adaugam cubuletele de soia fierte in prealabil. Adaugam sosul de soia, sare si piper daca mai este nevoie.

Pofta buna!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s