Tort buburuza

La multe lunite unei buburuze cu ochi albastri!

Ingrediente:

Pentru aluat:

180 g unt
160 g zahar
200 g faina
3 oua
3 linguri Nutella
1 plic zahar vanilat
1 plic praf de copt

Pentru crema:

1/2 kg branza dulce de vaci
1/2 l frisca lichida
60 g zahar
coaja de la 1 lamaie
1 borcan de visine


Pentru sirop:

zeama de la visine
zahar
apa
esenta de rom


Plus:


pasta de zahar

Preparare:

Practic este un tort Scufita Rosie in forma de buburuza 🙂

Blatul se taie in doua.

Intr-o forma rotunda se pune un blat, se insiropeaza, se pune crema, visine, crema, blat 2 insiropat. Se da la frigider peste noapte.
A doua zi se rastoarna pe un platou si se orneaza.


Pofta buna!

2 responses to “Tort buburuza

  1. buna ziua,
    ati putea sa imi spuneti cam cat costa un asemenea tort sau e /kg si cu cat timp inainte se fac comenzile.
    Va multumesc anticipat si va doresc o zi buna

    • Buna ziua. Pretul este in functie de model si compozitie. Buburuza a avut peste 3 kg, costa 200 lei, este bine sa stiu cu o saptamana inainte de comanda ca sa ma pregatesc, plus jumatate de suma inainte.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s