La multi ani Roxana!
Ingrediente:
Pentru blat:
10 oua
250 g zahar
220 g faina
2 linguri pline de cacao
1 plic praf de copt
Pentru mousse
5 galbenusuri
200 g zahar
1 lingura de faina
500 ml lapte
500 ml frisca lichida
2 ciocolati amare Primola
2 ciocolati albe Primola
Pentru sirop:
1 borcan compot visine
apa
zahar
esenta de rom
Plus:
Preparare:
Blatul este exact din reteta Milch Schnitte.
Se coace, se lasa la rcait, se taie in 3, apoi se decupeaza fiecare blat in forma de Hello Kitty.
Pentru mousse se freaca galbenusurile cu zaharul, se adauga faina, laptele fierbinte si se pune pe baie de aburi. Cand s-a inchegat se varsa in 2 vase separate si intr-unul se adauga ciocolata amara, in altul pe cea alba. Se lasa cele 2 budinci la racit. Se bate frisca si se amesteca cu budincile.
Pentru sirop se amesteca zeama de la visine cu apa si zahar, se lasa la fiert si la final se pune esenta de rom.
Se incepe asamblarea: un blat insiropat, mousse de cio neagra, visine, blat 2, mousse de cioco alba, blat 3 insiropat. Se da peste noapte la frigider. A doua zi se imbraca in mousse si se orneaza cu fondant.
Pofta buna!