Crema de branza cu curry

O idee pentru aperitive rapide.


Ingrediente:

250 g branza de vaci
100 ml iaurt gras sau smantana
praf de curry dupa gust
1 lingurita de praf de chimen
sare
putin piper
2-3 linguri de ulei de masline

Preparare:

Nimic mai simplu. Branza de vaci se amesteca bine cu iaurtul. Se adauga praful de curry si de chimen, toate dupa gust.
Se pune sare si piper si la final adaugam si ulei de masline si omogenizam totul foarte bine.
Se serveste foarte bine cu paine prajita.

Pofta buna!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s