Cartofi cu leurda

O mancare rapida si gustoasa.

Ingrediente:

1 kg cartofi rosii
sare
piper
o legatura de leurda
1 legatura de ceapa verde
otet balsamic
ulei de masline
o lingura de mustar

Preparare:

Cartofii se spala si se fierb in coaja. Se lasa la racit, se decojesc si apoi se taie rondele sau cubulete. De preferat sa fierbeti cartofii cu o seara inainte de a face salata, caci iese mai buna.
Leurda se taie fasii, ceapa se taie rondele.
Intr-un bol amestecam otet balsamic cu ulei de masline si mustar. Adaugam sare si piper dupa gust. Punem leurda si ceapa.
Turnam aceasta compozitie peste cartofi. Eventual putem adauga in salata si rosii taiate cubulete.

Pofta buna!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s