Crema de branza cu leurda si masline

O crema aperitiv delicioasa, o puteti folosi pe paine prajita, paine proaspata, la picnicuri …

Ingrediente:

250 g branza dulce de vaci
100 ml smantana sau iaurt
o legatura de leurda
sare
piper
o lingurita de boia
masline

Preparare:

Branza se amesteca bine cu smantana sau iaurtul. Se adauga sare, piper si boia.
Laurda se toaca marunt si se adauga peste branza.
Maslinele se curata de samburi si se maruntesc si ele si se adauga in branza.
Crema de branza se pastreaza la frigider.

Pofta buna!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s